Fotografie boek met inspirerende verhalen

Privacyverklaring van Xpozer Europe B.V.

Wij verheugen ons over uw bezoek aan onze website. Deze privacyverklaring gaat over elke verwerking van persoonsgegevens van onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze website: Xpozer.com.

Op deze pagina hebben we belangrijke informatie uit onze privacyverklaring voor jou samengevat. Zo vind je snel de informatie waar je naar op zoek bent.

  • Veilig opslaan van jouw foto’s
  • Veilig opslaan van jouw gegevens
  • Klantaccount (incl. mails ten behoeve van jouw bestelling)
  • Contactformulier
  • Chat (Intercom)
  • Betaling (Mollie)
  • Emails

Gegevens die wij van jou ontvangen

Bestelling

Als je bij ons wilt bestellen, moet je je eerst aanmelden. Wij verzamelen de volgende gegevens: E-mailadres, wachtwoord, naam, bedrijf, factuur- en leveradres, telefoonnummer en natuurlijk jouw foto(‘s) op basis van art. 6 lid 1 onder b AVG. Gegevens die je in het kader van de bestelling of jouw aanvragen aan ons overdraagt, gebruiken wij voor de uitvoering van de overeenkomst. Dit omvat ook de daarmee gepaard gaande klantenservice. Deze gegevens en/of foto’s kunnen te allen tijde op verzoek worden verwijderd. De gegevens worden niet verwijderd, voor zover na afloop van de overeenkomst nog vorderingen open staan die moeten worden geïncasseerd. Als er wettelijke bewaartermijnen bestaan worden de betreffende gegevens voor de duur van deze termijn gearchiveerd.

Contactformulier

Je hebt de mogelijkheid om via een webformulier contact met ons op te nemen. Voor het gebruik van ons contactformulier hebben wij jouw mailadres, verzoek, aanspreektitel, en je telefoonnummer nodig. Je kunt ons meer informatie meedelen, maar dit is niet vereist.

Met het verzenden van dit webformulier ga je ermee akkoord dat de door jou verstrekte gegevens elektronisch worden verwerkt en opgeslagen. Grondslag van de verwerking is art. 6 lid 1 onder a AVG. Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het verwerken van je aanvraag. Jouw toestemming kan te allen tijden worden herroepen, door te mailen naar: info@xpozer.com

Betaling

We bewaren en gebruiken uw persoonsgegevens die u ons in de loop van een bestelproces geeft op basis van art. 6 lid 1 onder b AVG uitsluitend voor de afwikkeling van uw bestellingen. Uw e-mailadres gebruiken wij daarbij voor mededelingen over de status van uw bestelling.

Wij bieden de volgende betalingswijzen via onze dienstverlener Mollie:

  • Betaling met creditcard
  • Betaling met bankkaart
  • PayPal
  • Sofort betaling
  • iDeal

Voor de verwerking van uw betaling worden de volgende gegevens van Xpozer aan Mollie doorgegeven:

  • Ordernummer
  • Informatie over de bestelling
  • Gekozen betaalwijze
  • Naam en voornaam van de besteller

De verdere verwerking met de betreffende betalingsdienstverleners wordt uitgevoerd door Mollie B.V. als verantwoordelijk bedrijf. Meer informatie over gegevensbescherming door Mollie vind je op: https://www.mollie.com/nl/privacy

Cookies

Op onze websites gebruiken wij cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparaat worden opgeslagen en kunnen worden uitgelezen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen sessie-cookies, die weer worden verwijderd zodra je je browser sluit en permanente cookies, die over de individuele sessie heen worden opgeslagen. Cookies kunnen gegevens bevatten, die herkenning van het gebruikte apparaat mogelijk maken. Gedeeltelijk bevatten cookies echter ook slechts informatie over bepaalde instellingen, die niet herleidbaar zijn tot personen.

Wij gebruiken op onze websites sessie-cookies en permanente cookies. De verwerking vindt plaats op basis van art. 6 lid 1 onder f AVG en met het belang om het gebruik van de website te optimaliseren en de vormgeving van onze website aan te passen.

U kunt uw browser zo instellen dat hij u informeert over het plaatsen van cookies. Zo wordt het gebruik van cookies voor u transparant. U kunt cookies bovendien te allen tijde met een browserinstelling verwijderen en het plaatsen van cookies verhinderen. Wij willen u erop wijzen dat onze websites dan evt. niet optimaal kunnen worden weergegeven en enkele functies technisch niet meer beschikbaar zijn.

 

Hoe we jouw data beveiligen

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment verzoeken jouw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets met jouw gegevens gebeurd. De website van Xpozer is namelijk beveiligd met een SSL certificaat.

Gegevensoverdracht aan derden

Wij geven jouw gegevens (in het kader van een orderverwerking conform art. 28 AVG) door aan dienstverleners die ons ondersteunen bij het exploiteren van onze website en de daarmee samenhangende processen. Onze dienstverleners zijn tegenover ons aan strikte regels gebonden en contractueel verplicht. Wij maken gebruik van de volgende dienstverleners: bijv. webanalysediensten, newsletterdiensten, betalingsdiensten etc.

Gegevensoverdracht naar derde landen

We geven jouw gegevens voor orderverwerking gedeeltelijk door aan dienstverleners in het buitenland. Als passende waarborg voor de rechtmatigheid van de doorgifte van gegevens hebben wij orderverwerkingsovereenkomsten en voor zover vereist EU-standaardovereenkomsten conform art. 46 lid 2 onder c AVG afgesloten met de orderverwerkers.

In het geval van Google Analytics (VS) volgt een passend beschermingsniveau uit de deelname aan de Privacy-Shield-overeenkomst (art. 45 lid 1 AVG).

Jouw rechten

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kun je ons verzoeken om inzage in je persoonsgegevens. Naast inzage mag je ons ook verzoeken om je gegevens te verbeteren of aan te vullen indien je fouten hebt opgemerkt of als je dit vanwege een andere reden graag wenst. Hetzelfde geldt voor een verzoek om je persoonsgegevens te verwijderen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. Dergelijke verzoeken tot inzage, correctie of verzet, kun je richten aan onze Klantenservice: info@xpozer.com

Cookies

Als je cookies uitschakelt werkt onze shop mogelijk minder goed. Het kan zijn dat je bepaalde functies van onze site niet meer kunt gebruiken. Let op: ook als je cookies uitschakelt kan het zijn dat je advertenties van ons buiten onze site kunt tegenkomen. Verwijder je alle cookies in je browser, dan word je automatisch overal uitgelogd (dus ook bij andere websites die je gebruikt).

Wil je toch (bepaalde) cookies niet toestaan of wil je deze verwijderen? Hieronder leggen we uit hoe je dat regelt in welke browser. De instructies die we geven kunnen veranderen bij een update of nieuwe versie van je browser. Kijk daarom ook altijd bij de instellingen of ‘Help’ tekst in je browser.

op desktop

Je kunt je cookies het gemakkelijkst beheren via je browser. Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar de manier waarop je in die browser je cookies kunt beheren en /of verwijderen:

Gebruik je een andere browser? Dan kun je meestal via instellingen de cookies verwijderen.

 op je mobiele apparaten

Android tablets en telefoons: Open je browser en tik op de drie puntjes rechtsboven in je scherm. Ga naar Instellingen > Privacy. Hier kun je ‘Cookies accepteren’ aan- en uitzetten.

IOS (apple) tablets en telefoons: Ga op je iPhone naar Instellingen > Safari. Hier kun je je cookies verwijderen en cookies in de toekomst blokkeren. ‘Cookies blokkeren’ kun je altijd aan- en uitzetten.

Gebruik je een andere browser op je telefoon of tablet/iPad? Ga dan naar de instellingen van jouw browser om je cookie-instellingen aan te passen. In onze app kun je geen cookie-instellingen aanpassen. Wil je de cookies in één keer van je telefoon of tablet verwijderen, dan kun je dit via de instellingen van je telefoon of tablet regelen. Je kunt de ‘cache leegmaken’ of onze app wissen.